Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gregg propisao večere bez mobitela Amerikancima

Nakon što je američka košarkaška reprezentacija stigla u Australiju, njihovu treću stanicu prije dolaska u Kinu na Mundobasket izbornik Gregg Popovich podvukao je važnost team buildinga za ovu izabranu vrstu.

 ‘Treninzi su naravno vrlo važni, ali njih nema previše’ – rekao je legendarni Popovich i nastavio: -‘S druge strane jako mi je važno da se družimo, izlazimo na večere i provodimo vrijeme zajedno van terena te upoznajemo jedni druge kao i obitelji igrača’.

‘Nije to lagan proces ali trudimo se da se sve bolje upoznajemo iz dana u dan. Na večere idemo bez mobitela i vjerujte, oni zapravo razgovaraju među sobom, upoznavaju se i traže način kako da zajedno rastu kao tim. Kako se radi o potpuno novoj ekipi nužno je da ne propuštamo važne korake u gradnji tog tima i u zadanom vremenu moramo stići što dalje u ovoj nakani’.

Poznato je da je u nekoliko posljednjih sezona manija selfieja te društvenih mreža došla čak i do klupa za rezervne igrače te svlačionica što je izazvalo veliko ogorčenje među NBA trenerima, a posebno glasan u protivljenju tome bio je Gregg Popovich.

Latest Posts

NE PROPUSTITE