Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gregu Monroeu prekipjelo nakon utakmice s Clippersima

Nakon što su ih Los Angeles Clippersi demolirali sa skoro 30 razlike, centru Detroit Pistonsa Gregu Monroeu je prekipjelo. Detroit je izgubio pet u nizu, te 8 od 9 utakmica u zadnjih 20 dana. Pistonsi su odigrali katastrofalno, u svakoj četvrtini primili su skoro 30 koševa te nisu niti jednom u cijeloj utakmici imali vodstvo. Utakmica je završila s visokih 129:97 za Clipperse.

Možda moje suigrače nije briga, ne znam… Nešto se definitivno mora promijeniti, ovako dalje ne možemo. Ako se suigračima ne da igrati neka to kažu, neka se izjasne, ovo je jednostavno neprihvatljivo, ako netko ne želi dati 100% na terenu ne mora ni igrati, izjavio je očito frustrirani Monroe nakon bolne utakmice s Clippersima.

Na konferenciji je također prisustvovao pomoćni trener Pistonsa Brian Hill koji je izjavio da su odigrali katastrofalno i da je to sramota ne samo igrača nego i njega kao pomoćnog trenera.

Naime, glavnog trenera Lawrencea Franka nema zbog obiteljskih problema i najvjerojatnije će izostati i u sljedeće četiri utakmice, no to nije razlog zbog kojeg su izgubili i zbog kojeg igraju loše u posljednjim utakmicama.

Pistonsi su momčad koja definitivno treba vođu i nekakav autoritet, Monroe je istupio i pokazao da možda vođu trebaju upravo tražiti u njemu, a možda i u Brandonu Knightu koji je skoro “nastradao” pokušavajući blokirati zakucavanje DeAndrea Jordana.

U jučerašnjoj utakmici najbolji strijelac kod Clippersa je bio Blake Griffin s 22 poena i 8 skokova te Chris Paul s 20 koševa i 14 asistencija, a najbolji strijelac kod Pistonsa je bio Jose Calderon s 18 poena i 4 asistencije. Spomenuti Greg Monroe završio je utakmicu s 10 koševa, 4 asistencije i 5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE