Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Griffin i Beverley: “Bez Miloša bit će teško”

Miloš Teodosić, novi i obećavajući play Clippersa, u subotu je pretrpio ozljedu stopala. Nakon što je rentgenskim snimkom ustanovljeno da nema loma, naknadno je urađena magnetna rezonanca, koja je dijagnosticirala plantarni fascitis. I dalje je upitno kad će Miloš opet na parket, a obično oporavak od plantarnog fascitisa traje par tjedana.

Suigrači Teodosića iz Clippersa, Blake Griffin i Patrick Beverley, govorili su o ozljedi i o njenom utjecaju na momčad.

“Pričao sam s njim u subotu i jučer. Bit će dobro, bio je dobro raspoložen“, počeo je Blake.

“Na početku ozljede je teško, ali ozljeda može biti sreća u nesreći, jer te potiče i tjera da promijeniš način na koji gledaš na svoje tijelo i treniraš. Koliko god da zvuči kao klišej, moraš izvući ono pozitivno iz takve okolnosti.”

“Morat ćemo podijeliti uloge u momčadi kako bi nadoknadili ono što Miloš pruža. Teško je njegove paseve i njegovu viziju nadoknaditi, ali dat ćemo sve od sebe.”

Beverley je posebno blizak s Milošom, jer su 2010. bili suigrači u Olympiacosu. I on dijeli Griffinove stavove:

“Teško će ga biti zamijeniti. Njegovo će odsustvo tjerati svakog od nas da odigramo taj extra pas. Nije tajna da je on najbolji play kojeg imamo. Uživam igrati s njim jer je timski igrač. Tako da mi je kao suigraču ova njegova ozljeda teško pala, ali kao i prijatelju, pogotovo jer znam koliko se trudio trenirajući da se dokaže.”

Sreća za Clipperse da Griffin igra u top formi i u prve dvije utakmice sezone bilježi u prosjeku 29 poena i 10 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE