Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Griffin izvan parketa do travnja

Blakea Griffina navodno muči ozljeda, ali kada bude dovoljno zdrav da bi mogao igrati, mora odraditi četiri utakmice suspenzije prije povratka na parket.

Clippersi imaju još devet utakmica u ožujku.

Ken Berger za CBSSports.com: To je bila loše čuvana tajna u Clippersima, da bi se sada ispostavilo da se Griffin neće vratiti sve do travnja.

Nakon početnog uspjeha bez Griffina, Clippersi koji su izgubili u prošlom tjednu od Thundersa, Cavaliersa i Spursa, pokazali su koliko im nedostaje Griffin da bi se mogli nositi s najjačim momčadima u ligi. Sa samo 16 utakmica koliko ih je ostalo u regularnom dijelu sezone, a Clippersi imaju sve manje vremena da zaliječe Griffinovu ozljedu, da on odradi suspenziju i  aklimatizira prije doigravanja,

Clippersi su osigurali najmanje četvrto mjesto u Zapadnoj konferenciji – 2,5 utakmice iza trećeplasiranog Thundera i 3,5 utakmice ispred petoplasiranih Grizzliesa. Tako da odsutnost Griffina vjerojatno neće utjecati na njihov postsezonski plasman . Zapravo, ako se ozljedama opustošena momčad, kao što je Memphis drži na petom mjestu, dok bi Clippersi mogli relativno lako dobiti seriju u prvom krugu, koristeći zdravog Griffina.

No, Griffinovo zdravlje je ključno za napredovanje Clippersa u doigravanju. Onda se mogu   brinut  o točnom vremenskom roku povratka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE