Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Griffin neæe nastupiti na natjecanju u zakucavanju

All-Star vikend u Orlandu polako nam se bliži, krajem veljaèe æe najveæe zvijezde NBA lige odigrati revijalnu utakmicu koja æe biti popraæena brojnim zanimljivim dogaðajima, meðu koje spada i natjecanje u zakucavanju.

Prošle godine igraè Los Angeles Clippersa, Blake Griffin odnio je titulu “kralja” zakucavanja skokom preko parkiranog automobila ispod koša. Na žalost, izgleda da tu titulu ove godine neæe braniti.

“Kako sada stvari stoje, neæu sudjelovati na natjecanju u zakucavanju”, izjavio je Griffin. “Takva natjecanja nisu za mene, rekao sam to i prošle godina. Ima puno drugih momaka koji mogu napraviti show i pokazati sjajne stvari.”

Ove godine Griffin je izabran od strane navijaèa u poèetnu petorku Zapada te priznaje kako želi imati nešto mirniji All-Star vikend ove godine.

Još nisu poznati niti kandidati za natjecanje u zakucavanju, ali to bi mogao biti Griffinov suigraè, DeAndre Jordan, koji je izjavio kako nema ništa protiv nastupa, ali samo pod jednim uvjetom, da Griffin ne nastupa.

Ovih dana ponovno se aktualizirala i prièa oko LeBrona Jamesa i njegovog nastupa na najatraktivnijem natjecanju vikenda. On je kao i prethodnih nekoliko godina izjavio da bi mogao nastupati, ali još uvijek nije donio konaènu odluku. Do sada se uvijek povukao, a možda æe ove godine navijaèi biti više sreæe i vidjeti ponajboljeg NBA igraèa kako se bori za titulu najatraktivnijeg zakucavaèa lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE