Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Griffin se vraća kući?

Oklahoma Thunder će pokušati dovesti Blakea Griffina u svoje redove.

Nakon Kevin Durant-sapunice, Oklahoma se polako konsolidira. Potpisan je Russell Westbrook, još prije stigli su Victor Oladipo i Domantas Sabonis te sada Sam Presti može krenuti u potjeru za drugom zvijezdom koja bi se mogla uklopiti u ekipu i napraviti Oklahomu konkurentnom ekipom.

Izbor je pao na Blakea Griffina, krilo Clippersa koji se muči s ozljedama, formom i laganim nezadovoljstvom vodstva Clippersa s njegovim učinkom.

Griffin je rođen u Oklahomi, srednju školu i college karijeru također je proveo u Oklahomi što bi mogla biti prednost Thundera tijekom pregovora.

Na prvu se čini da bi ovo mogla biti dobitna kombinacija za obje strane. Peterostruki all star, kroz karijeru iza sebe ima odlične brojke ali se često  mučio u situacijama kada treba pokazati mentalnu snagu, ponajviše u playoffu. Upitan je i motiv zbog kojih Clippersi nisu sto posto zagrizli za Griffina, ozljede ili navodno neslaganje s Chrisom Paulom.

Iako je plan Thundera čekati free agency 2017. godine, teško da će to biti moguće. Clippersi će sigurno pokušati izvesti nekakav trade i unovčiti igrača koji ima dobru tržišnu vrijednost ili pokušati izgladiti situaciju i potpisati ga na duže vrijeme.

Latest Posts

NE PROPUSTITE