Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Griffin zakucavanjem preko automobila do pobjede

Subota je na NBA All-Staru u Los Angelesu bila rezervirana za natjecanja u zakucavanju, šutiranju trica, ali i vještinama igraèa na parketu.

Sve je to zagrijavanje za utakmicu koja slijedi u nedjelju naveèer, novi duel najboljih igraèa iz Zapadne i Istoène konferencije. No, natjecanje u zakucavanju uvijek pobudi veliki interes, pa je tako bilo i ovaj put, jer je pobjednièko zakucavanje 21-godišnjeg Blakea Griffina iz Los Angeles Clippersa uistinu bilo atraktivno.

Prvi izbor drafta 2009. godine, koji ove sezone igra svoju “rookie” godinu, imao je cijeli popratni “orkestar” pri pobjeðivanju Javalea McGeeja iz Washingtona u finalnom duelu.

Naime, Griffin je zakucavao uz pjevanje gospel-zbora sa strane (pjevali su “I believe I can fly“), a na parket je dogurana Kia Optima u kojoj je stajao njegov suigraè iz Clippersa Baron Davis.

Iz otvorenog automobilskog krova, koji je bio postavljen pod koš, je Baron Davis izbacio loptu koju je u letu uhvatio Griffin. Preskoèio je automobil, zakucao, oduševio publiku i osvojio natjecanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE