Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grizzliesi i Nuggetsi razmijenili igrače

U noći drafta bilo je brojnih razmjena, u kojima se trgovalo pickovima drafta, te je pomalo neprimjetno prošla razmjena Denver Nuggetsa i Memphis Grizzliesa, koji su razmijenili vrijedne igrače koji mogu imati važne uloge igrača s klupe u sljedećoj sezoni.

Grizzliesi su poslali Darrella Arthura i 55. pick ovogodišnjeg drafta Joffreya Lauvergnea u Denver u zamjenu za centra Kostu Koufosa.

Ekipa Denvera ima dovoljno visokih igrača, tako da odlazak Koufosa neće značajnije osjetiti, a za poziciju prvog centra ekipe borit će se JaVale McGee i Timofey Mozgov, dok je mjesto krilnog centra zacementirao Kenneth Faried. U Arthuru su dobili solidnog šutera s poludistance koji će pomoći “otvoriti” reket za prodore pod koš Tya Lawsona i ostalih brzih igrača. Arthur je u Memphisu proveo sve 4 sezone svoje NBA karijere te je prošle sezone prosječno bilježio 6,1 poen i 2,9 skoka po utakmici.

Grizzliesi su dovođenjem Koufosa pronašli solidnu zamjenu za Marca Gasola, što nisu imali prošle sezone. Koufos je prošle sezone startao u 81 utakmici, ali je tijekom doigravanja izgubio mjesto u početnoj petorci. Prošla mu je sezona bila najbolja u karijeri te je ostvarivao 8 poena i 6,9 skokova za 22,4 minute po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE