Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grizzliesi slavili u Oracle Areni nakon -24, Knicksi slavili u gostima protiv Bucksa

Rocketsi su opet nastavili nizati pobjede, Knicksi su se uspjeli osvetiti Bucksima, a Memphis je nakon produžetaka uspio iznenaditi Warriorse i odnijeti pobjedu. Lakersi su odigrali odličnu utakmicu protiv Heata, a Celticsi su bili bolji od 76ersa na domaćem terenu.

Orlando Magic – Houston Rockets 93:100

Houston je upisao sedmu pobjedu zaredom, nove žrtva je bio Orlando. James Harden i nije imao pretjerano impresivnu napadačku utakmicu. Upisao je 14 poena, deset dodavanja i sedam skokova. Ryan Anderson je imao 19 poena, tri skoka i dvije ukradene. Eric Gordon je ubacio 17 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Kod Magica najbolji je bio D.J. Augustin s 19 poena, dva dodavanja. Serge Ibaka je imao 16 poena, 12 skokova. Mario Hezonja i Damjan Rudež nisu nastupali.

Washington Wizards – Minnesota Timberwolves 112:105

Wizardsi su došli do pobjede nad Minnesotom, a predvodio ih je John Wall s 18 poena, 18 dodavanja, dva skoka i dvije ukradene. Bradley Beal je imao 22 poena, tri dodavanja i dva skoka. Kod gostiju najbolji je bio Andrew Wiggins s 41 poenom, dva dodavanja i dvije ukradene. Karl-Anthony Towns je imao 18 poena, deset skokova i pet dodavanja.

Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers 108:116

LeBron James bio je najbolji u dresu Cavsa u novoj pobjedi. Upisao je 36 poena, devet skokova, šest dodavanja i dvije ukradene. Kyrie Irving je imao 32 poena, tri skoka, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kod gostiju najbolji je bio Bojan Bogdanović koji je ubacio 23 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Caris LeVert je upisao 19 poena, pet dodavanja i četiri skoka.

Boston Celtics – Philadelphia 76ers 110:106

Još jedna pobjeda Celticsa, ovaj puta nad 76ersima. Najbolji je bio Avery Bradley koji je ubacio 26 poena, devet skokova i dva dodavanja. Isaiah Thomas je imao 24 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Al Horford je ubacio 19 poena, 12 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Kod 76ersa najbolji je bio Joel Embiid s 23 poena, osam skokova, tri dodavanja i dvije blokade. Ersan Ilyasova je imao 20 poena, tri dodavanja, dva skoka i dvije ukradene i dvije blokade. Dario Šarić je imao osam poena, sedam skokova.

Milwaukee Bucks – New York Knicks 111:116

Nakon poraza s istekom vremena, Knicksi su se uspjeli osvetiti Bucksima. Carmelo Anthony predvodio je ekipu s 26 poena, deset dodavanja i šest skokova. Kristaps Porzingis je imao 24 poena, šest skokova i tri blokade. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 25 poena, šest skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i pet blokada. Jabari Parker je imao 25 poena, četiri skoka i pet dodavanja.

Los Angeles Lakers – Miami Heat 127:100

Fantastičnu utakmicu odigrali su Lakersi na domaćem terenu. Na impresivan način pobijedili su Heat 27 razlike. Najbolji u njihovim redovima je bio Louis Williams s 24 poena i tri dodavanja. Loul Deng je imao 19 poena, 14 skokova i dva dodavanja. D’Angelo Russell je ubacio 19 poena, šest skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Kod Miamija, najbolji je bio Willie Reed s 22 poena, 12 skokova, dva dodavanja i tri blokade. James Johnson je upisao 20 poena, pet skokova i dvije ukradene.

Golden State Warriors – Memphis Grizzlies 119:128 (OT)

Memphis Grizzliesi su uspjeli iznenaditi Warriorse i prekinuti im niz od četiri pobjede zaredom, nakon produžetaka. Zach Randolph je odigrao odličnu utakmicu, ubacio je 27 poena, 11 skokova, šest dodavanja. Mike Conley je imao 27 poena, 12 dodavanja i četiri skoka. Marc Gasol je ubacio 23 poena, pet skokova i tri dodavanja. Warriorsima nije pomogla ni fantastična večer Stephena Curryja koji je ubacio 40 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Kevin Durant je imao 27 poena, 13 skokova, četiri dodavanja i tri blokade.

Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 98:106

Clippersi su upisali i treći pobjedu zaredom. Najbolji je bio Austin Rivers s 24 poena, šest skokova i dva dodavanja. Chris Paul je imao 14 poena, 12 dodavanja, šest skokova i tri ukradene. J.J. Redick je ubacio 19 poena, četiri skoka. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 25 poena, 11 skokova, sedam dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Rudy Gay je imao 18 poena i sedam skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE