Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grizzliesi uskoro dobivaju novog vlasnika

Prema pisanju medijske kuæe ESPN, Memphis Grizzliesi uskoro bi trebali dobiti novog vlasnika. Navodno je dogovorena prodaja ekipe milijarderu Robertu Peri.

Robert Pera trebao bi postati novi vlasnik Grizzliesa nakon što se i službeno objavi prodaja ekipe te NBA liga odobri ovu prodaju, što bi se trebalo dogoditi prije poèetka sljedeæe NBA sezone. Dosadašnji vlasnik Michael Heisley duže je vremena tražio zainteresiranog kupca i sada je konaèno pronašao odgovarajuæu osobu.

Pera je uspješan poslovni èovjek koji se nalazi na Forbesovoj ljestvici 10 najmlaðih milijardera svijeta. Za ovu investiciju uložit æe oko 350 milijuna dolara. Heisley je priznao kako je imao više ponuda za prodaju, ali one su ukljuèivale odlazak Grizzliesa iz Memphisa, na što on nije pristao. Pera pak nema problema s time da Memphis zadrži svoju NBA momèad.

“Mislim da æe on biti odlièan vlasnik”, izjavio je Heisley. “Mlad je, ima 34 godine i voli košarku. Takoðer je financijski u veoma dobroj situaciji i mislim da æe biti dobar vlasnik.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE