Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Hakeem Olajuwon: Nitko bolje ne koristi moje post lekcije od Bryanta

Trening u ljeto s bivšim centrom Houston Rocketsa Hakeemom Olajuwonom je postalo popularno za mlade igrače koji žele poboljšati svoju post igru. Kada je igrao, Olajuwon je bio pravi majstor u postu. Igrači kao što su Dwight Howard, LeBron James, Amar’e Stoudemire, pa čak i JaVale McGee su radili s Hakeemom nadajući se da će naučiti njegove brze poteze i poboljšati rad nogu.

- Advertisement -

Ali, od svih gore navedenih igrača, za Olajuwona je samo jedan igrač najbolje iskoristio ono što ga je naučio, a to je zvijezda Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant.

U intervjuu Hakeem je izjavio: „Radio sam s mnogo igrača, ali onaj koji je to najviše iskoristio je Kobe Bryant,“ rekao je Hall of Famer za legendu Lakersa. „Kada ga gledam kako igra, on će  ići dolje u post udobno, prirodno, i završiti savršeno.“

- Advertisement -

 

Bryant je svestran strijelac, ali možete vidjeti neke sličnosti između njegove i Hakeemove post igre. Naravno, Kobe nije ni u blizini razine Olajuwona u niskom postu, ali post igra i fadeaway šutevi su veliki dio Bryantove igre. I za to treba zahvaliti Hakeemu, koji zvuči kao vrlo ponosni učitelj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE