Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hamilton i dalje na klupi

Richard Hamilton tvrdi da još uvijek ne zna koja je njegova trenutna uloga u Detroit Pistonsima. “Nitko iz kluba mi još nije rekao zašto nisam uopæe ulazio u igru u posljednjih pet utakmica”, izjavio je uskoro 33-godišnji veteran Pistonsa prije utakmice protiv New Jersey Netsa, koja je rezultirala novim porazom njegovog kluba 89:74 na gostujuæem terenu u novom domu Netsa u Newarku.

Pretpostavlja se da je razlog Hamiltonovim mukama na klupi Pistonsa velika moguænost tradea kojim bi napustio klub. Spominje se zamjena igraèa izmeðu tri kluba koja ukljuèuje Denver Nuggetse, a u sklopu koje bi Hamilton trebao završiti u New Jersey Netsima.

Iskusnom šuteru je ovo veæ 9. sezona u dresu Pistonsa s kojima je vrhunac doživio 2004. godine, kada je u velikom finalu sa 4-1 poražena momèad Los Angles Lakersa, koja je slovila u tom dvoboju za velikog favorita. Meðutim, današnji Pistonsi (15-28) nisu ni sjena momèadi koja je godinama bila na samom vrhu istoène konferencije, pa i cijele lige.

U sivilo Detroita se uklopio i Hamilton koji ove sezone statistièki igra na mnogo slabijoj razini no proteklih godina. Prosjeku koševa od 13,2 po utakmici (najlošije od rookie sezone), dodaje tek 2,2 skoka i 2,6 asistencije uz tek 41% šuta iz igre, pa stoga Pistonsi oèito osjeæaju kako je došlo vrijeme za rastanak od ove klupske legende.

Latest Posts

NE PROPUSTITE