Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hamilton potpisao za Chicago Bullse

Chicago Bullsi uspjeli su riješiti problematiènu poziciju šutera dovoðenjem iskusnog Richarda Hamiltona (33), bivšeg igraèa Detroit Pistonsa.

Pistonsi su prije nekoliko dana otpustili, odnosno toènije reèeno otkupili Hamiltonov ugovor. On je trebao u sljedeæe dvije godine primiti 19 milijuna dolara, ali èelnici Detroita su otkupili njegov ugovor za 11 milijuna. Nakon što je on postao slobodan igraè prema oèekivanjima potpisao je za Chicago Bullse i tako ih dodatno pojaèao.

Iako detalji ugovora Hamiltona i Bullsa nisu poznati, prema nekim informacijama on bi u sljedeæe tri godine trebao primiti ukupno 15 milijuna godina, s time da Chicago može raskinuti ugovor nakon druge godine.

Igraèi i èelnici Chicaga veoma su zadovoljni odraðenim poslom, a svoje zadovoljstvo izrazio je i Derrick Rose, voða Bullsa: “S njime u ekipi mislim da æu imati mnogo više asistencija ove godine.”

Hamilton je došao u NBA ligu 1999. godine kada su ga 7. izborom drafta doveli Washington Wizardsi. Od 2002. godina pa sve do prije par dana bio je èlan Detroit Pistonsa s kojima je 2004. godine osvojio i naslov prvaka. Prosjeci karijere iznose mu 17,7 poena, 3,5 asistencije i 3,2 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE