Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hamilton umjesto Iversona, Detroit se vraæa pobjedama

Bek Detroita, Richard Hamilton zamijenio je Allena Iversona u poèetnom sastavu protiv Orlando Magica u noæi sa petka na subotu, dva dana nakon što je Hamilton inzistirao da poèinje utakmice.

Trener Pistonsa, Michael Curry rekao je kako se na taj potez odluèio prije i nego što se Iverson vratio u Detroit na pregled kod specijalista. Kad se vratio MRI mu je bio negativan.

Curry se nadao da bi novi sastav vratio staru, dobro poznatu igru njegovih Pistonsa, koja je poèela u petak nakon negativnog niza od 8 poraza i na granici su ispadanja iz playoffa.

Ova promjena je više nego prièa o Allenu  i Ripu“, rekao je Curry.”Nadamo se da æe sa ovim promjenama deèki poèeti igrati bolje. To je ono što tražimo. Nadam se da æe nam ova promjena omoguæiti da bolje izvršavamo zadatke, da se vrate nazad u harmoniju.”

Hamilton je bio jedna od Curryevih kritiènih odluka da prvog èovjeka ekipe preseli na klupu.

Pistonsi su nakon loših rezultata (omjer 4-12) Hamiltona prebacili na klupu. Nakon što je Detroit izgubio u New Orleansu 90-87, bek Pistonsa inzistirao je da pokušava uèiniti što je najbolje za momèad, ali je rekao da nije odgovor da bude na klupi.

Mi ne pobjeðujemo“, rekao je Hamilton prije utakmice u petak. “Bilo je vrijeme za promjenu.”

Curry je rekao da je razgovarao s Iversonom o tom potezu u  èetvrtak naveèer. Iverson nije bio zadovoljan odlukom, ali trener oèekuje od njega da æe to odraditi kao profesionalac. Iverson ne oèekuje da igra u Bostonu u nedjelju, rekao je Curry.

On nije ništa drugaèije reagirao od Hamiltona kada sam razgovarao s njim o tome da æe postati igraè sa klupe“, rekao je Curry. “Nijedan momak ne želi sjediti na  klupi, ali ovo je kao dio ruke koji smo morali odraditi.”

Na poèetku sezone od Pistonsa se oèekivalo da æe se boriti za naslov istoène konferencije ali stvari su se naglo promijenile kada je voða tima i playmaker Chauncey Billups razmijenjen u Denver za Iversona.

Detroit je trenutno na omjeru 28-29 i drže se ispred Milwaukeeja. To je za njih nepoznanica jer su oni zadnjih 6 godina igrali finale istoène konferencije.

To je jedan od najgorih trenutaka u mojoj karijeri“,rekao je Hamilton.”I ja puno radim s ovim deèkima“.Vidjet æemo hoæe li ova promjena biti dovoljna da se vrate na stari put pun slave.

Latest Posts

NE PROPUSTITE