Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hamilton želi završiti karijeru u Detroitu

Richard Hamilton nije zabrinut zbog toga što se njegovo ime èesto spominje u moguæim zamjenama igraèa, želi ostati u Detroitu i nada se da æe tu biti umirovljen njegov broj, 32.

“Èovjeèe, svakodnevno èujemo svoja imena u glasinama,” rekao je Hamilton za Detroit News. “Sve što možemo uèiniti je da nastavimo igrati.”

Iako je priznao da ga je pogodio odlazak Chaunceya Billupsa prošle sezone, rekao je kako nikada nije pomislio o napuštanju Pistonsa.

“Na kraju dana sam ipak htio ostati ovdje,” kaže Hamilton. “To je bila pozitivna stvar. Volim ovaj grad. Volim navijaèe. Donjeli smo ovdje naslov i nadam se da možemo pronaæi put za povratak u obeæanu zemlju.”

Hamilton sada sanja o Kuæi slavnih i barjaku sa svojim brojem u dvorani.

“Èovjeèe, to bi bilo odlièno,” rekao je Hamilton. “Bilo bi predivno biti dijelom dinastije, kada pogledaš gore, ne samo da vidiš momke iz Kuæe slavnih nego budeš dijelom toga. To bi bilo odlièno. Veliki igraèi se uvijek spominju sa svojim momèadima. Nikada se ne kaže samo Michael Jordan. Kaže se Michael Jordan i Chicago Bullsi, Larry Bird i Boston Celticsi.”

Richarda Hamiltona kao 7. izbor drafta 1999. godine odabrali su Washington Wizardsi. Nakon 3 sezone u Wizardsima došao je u Detroit sa Hubertom Davisom i Bobbyjem Simmonsom u zamjenu za Jerryja Stackhousea, Briana Cardinala i Ratka Vardu. U Detroitu je proveo posljednjih 7 sezona gdje je osvojio jedan naslov prvaka i tri nastupa na All-Star utakmici. U svojoj karijeri ostvario je prosjeke od 18 poena, 3.3 skoka i 3.4 asista po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE