Monday, May 6, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hardaway: Želim se dokazati u New Yorku

Nekada 24. pick prve rudne na draftu 2014, Tim Hardaway Jr. od iduće sezone trebao bi nositi dres matične NBA momčadi, New York Knicksa.

Po dolasku Phila Jacksona u upravu Knicksa promijenila se filozofija igre, gdje nije bilo mjesta za Hardawaya. Tako je poslan u Atlanta Hawkse u razmijeni tri momčadi nakon dvije sezone u Knicksima.

U prvoj sezoni kao član Hawksa šetao je na relaciji Razvojna liga – NBA, da bi u drugoj godini bitna karika momčadi iz Atlante.

“Moram biti iskren i kazati kako je ostao loš utisak kada sam napustio NY. Priliku da se vratim nisam očekivao ovako brzo, tako da mi je drago zbog toga.”

Odlaskom Jacksona, Knicksi su ponudili ugovor od 71 milijun za četiri sezone što su Hawksi nisu matchirali. Tim se prisjeća dana u Knicksima.

“Sezona je bila teška, puna promjena. Na kraju ovo je biznis i cilj je stvoriti sto kvalitetniju ekipu. Odlučili su da idem na sto se nisam žalio i želim se zahvaliti Atlanti na ukazanom povjerenju.”

“Sada sam drugačiji igrač. Iskusniji za par sezona i spreman sam pokazati fanovima u New Yorku što znam. Veselim se novoj prilici.”

S obzirom na čitavu sagu oko odlazak Carmela Anthonyja put Rocketsa, ostaje nam da vidimo u kakvom će sastavu Knicksi dočekati novu sezonu, te možemo očekivati veću ulogu za Hardawaya koji je dobio prilično veliku sumu za igrača koji nije startao vise od 30 susreta u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE