Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden dobio zeleno svjetlo za povratak na parket

Sjajni igraè Oklahoma City Thundera i favorit za osvajanje nagrade za najboljeg igraèa s klupe ove sezone, James Harden oporavio se od udarca kojeg mu je zadao Metta World Peace na posljednjoj utakmici izmeðu Lakersa i Thundera i spreman je za igru.

NBA liga ove je sezone pooštrila pravila što se tièe udaraca u glavu i potresa mozga, tako da je Harden nakon dobivanja potresa mozga morao proæi kroz brojne testove prije nego što su mu lijeènici dopustili da se vrati na parket. Na sreæu, Harden se brzo oporavio od sramotnog udarca World Peacea i spreman je za igru. Metta World Peace, ili Ron Artest, zbog svog æe postupka morati propustiti sljedeæih 6 utakmica Lakersa, a to æe biti dvoboji doigravanja vjerojatno protiv Dallasa.

Noæas su igraèi Oklahome igrali svoju posljednju utakmicu regularnog dijela sezone u kojoj su izgubili od Denvera 101:106. Harden je dobio zeleno svjetlo za nastup veæ na ovoj utakmici, ali trener Scott Brooks ipak je odluèio ne uvoditi Hardena u igru jer ova utakmica nije imala nikakav rezultatski znaèaj za Thunder. Najvažnije je ipak da je Harden dobro i da æe biti spreman za doigravanje.

Harden je ove sezone na prosjecima od 16,8 poena, 4,1 skoka i 3,7 asistencija po susretu i vidjelo se koliko je važan kotaèiæ u igri Oklahome jer su bez njega izgubili od Lakersa u produžetku i sada od Denvera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE