Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden: Embiid je najbolji visoki igrač u ligi

Susret između Houston Rocketsa i Philadelphije 76ersa koji je odigran u petak, zasigurno je obilježio James Harden s učinkom od 51 poena, 13 skokova i 13 asistencija. S druge strane, 76erse je održavao Joel Embiid koji je susret završio s 32 poena, 7 skokova, 4 asistencije, 3 ukradene i 2 blokade.

Najozbiljniji kandidat za MVP nagradu nakon meča je izjavio:

„Moram priznati da je Embiid najbolji visoki igrač koji nastupa u ovoj ligi. Što se napada tiče zaista je odličan. Šutira trice s visokim postotkom, napada obruč, posjeduje leđnu tehniku uz to dosta razigrava suigrače. Dok je u obrani fantastičan, dobro komandira obranom iz reketa, odličan je rim protector i uspio mi je zaustaviti nekoliko šuteva. Zaista je budućnost svijetla u ovoj ligi za mladog Embiida i doista je lijepo imati igrača njegovih karakteristika u današnjem NBA-u “, kazao je Harden.

Nema sumnje u to kako je The Process pravo osvježenje na parketima ove sezone, te mnogi nisu zadovoljni činjenicom kako je izostavljen iz AllStar momčadi Istočne konferencije. No, vjerojatno će osvojiti Rookie of the Year nagradu dok će se okiti All-Star nastupima u narednim godinama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE