Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden: Mislio sam da se pobjeđivanje uzima u obzir

Ostalo je još svega dva dana regularnog djela NBA sezone, ali debate oko MVP nagrade se ne stišavaju. Tijekom sezone bilo je dosta polemike tko najviše zaslužuje nagradu za najkorisnijeg igrača, da bi sinoćnje partije učinile utrku još zanimljivijom.

Naime, prva violina OKC-a Russell Westbrook je u sinoćnjoj pobjedi nad Nuggetsima ostvario rekordni 42. riple-double u sezoni čime je prestigao legendu Oscara Robertsona zabilježivši 50 poena,16 skokova i 10 asistencija.

S druge strane James Harden je ubacio 31 poen uz 15 asistencija i 11 skokova u pobjedi 54. Rocketsa ove sezone. Nakon meča Harden je upitan da prokomentira uspjeh protukandidata Westbrooka i što misli o njegovim prilikama za MVP nagradu:

„Ne želim ulaziti u rasprave i davati škakljive izjave, samo ću ovo reći. Oduvijek sam mislio da je pobjeđivanje ono što je najbitnije u košarci i da se broj pobjeda uzima u obzir“, bio je kratak Harden.

Ovom izjavom zvijezda Rocketsa je nesvjesno dala prednost još jednom MVP kandidati Kawhiju Leonardu koji je sa Spursima ostvario 61 pobjedu ove sezone.

Jedno je sigurno, a to da nas čeka zanimljiv izbor za najkorisnijeg igrača NBA lige za sezonu 2016/2017, ali prije toga ćemo svjedočiti MVP playoff seriji gdje se sastaju Houston Rocketsi i Oklahoma City Thunderi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE