Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden: “MVP nagrada? Glavni cilj je osvajanje naslova”

Houston Rocketsi su u velikoj seriji, te se s pravom može reći da tim iz Teksasa ima velike ciljeve. To su i potvrdili Chris Paul i James Harden nakon što su pobijedili Lakerse u Los Angelesu.

“Možemo puno bolje igrati”, rekao je Paul nakon što su pobijedili Lakerse.

Bila je to sedma pobjeda u nizu s više od 14 poena razlike. Također, trener Lakersa Luke Walton je pohvalio momčad Houstona

“Po mom mišljenju, trenutno igraju najbolju košarku u NBA-u”.

Harden je ponovno bio izvanredan, zabio je 36 poena uz devet asistencija. “Brada” se s pravom smatra jednim od glavnih kandidata za MVP nagradu. Ti natpisi da je glavni kandidat za tu nagradu su njemu potpuno besmisleni i nevažni, budući da je izjavio kako mu je glavni cilj osvajanje naslova.

“Želim osvojiti naslov ove godine, to je naš glavni cilj”, rekao je Harden.

Houston je uz Golden State Warriorse najbolja napadačka momčad u ligi, a unatoč činjenici da su trice najveći forte ekipe, to još nije dovedeno na zadovoljavajuću razinu. Iako tim trenera Mikea D’Antonija sa 16 trica po utakmici drži prvo mjesto po ubačenim tricama, postotak šuta za tri im je vrlo loš, tek 36,5%, što ih svrstava na 13 mjesto u ligi.

Svakako da Rocketsi mogu još puno bolje odigrati, no trenutnom formom su glavni konkurent Warriorsima, i ako nastave s takvim igrama moglo bi ove sezone na Zapadu biti jako zanimljivo i uzbudljivo. Sa zdravim Paulom i ovakvim Hardenom spremni su za velike stvari, te se snovi o naslovu i ne čine tako nerealni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE