Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden odigrao povijesnu utakmicu u pobjedi Rocketsa, Westbrook i Antetokounmpo fantastični

Sinoć je na NBA terenima odigrao šest utakmica. James Harden imao je nevjerojatnu večer u utakmici protiv New York Knicksa. Russell Westbrook je kao i Harden imao triple-double u pobjedi nad oslabljenim Clippersima, a vrhunsku večer imao je i Giannis Antetokounmpo.

Sacramento Kings – Memphis Grizzlies 98:112

22 pobjeda Grizzliesa u sezoni. Mike Conley ubacio je 22 poena, osam skokova i tri dodavanja. JaMychal Green upisao je 18 poena, sedam skokova i četiri dodavanja. Kingsi nakon četiri pobjede zaredom sada imaju dva poraza zaredom. Ovo im je bio 19 u sezoni. DeMarcus Cousins je upisao 26 poena, osam dodavanja, pet ukradenih, četiri dodavanja. Matt Barnes je ubacio 20 poena, osam skokova i tri dodavanja.

Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 96:116

Giannis Antetokounmpo igra najbolju sezonu u karijeri. Ovo mu je treća sezonu u NBA-u, a svake sezone je postepeno napredovao. U utakmici protiv Bullsa ubacio je 35 poena, devet skokova, sedam dodavanja, sedam blokada i dvije ukradene. Također još jedan igrač Bucksa koji je jako napredovao ove sezone igra vrhunski. Jabari Parker upisao je 27 poena, pet skokova i tri dodavanja. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler koji je postigao 26 poena, osam dodavanja, sedam skokova i tri ukradene.

Charlotte Hornets – Cleveland Cavaliers 109:121

Cavsi su se poigrali s Hornetsima. LeBron James predvodio je goste s 32 poena, devet dodavanja i šest skokova. Kevin Love ubacio je 28 poena, deset skokova. Jordan McRae upisao je 20 poena, četiri skoka. Kod gostiju najbolji je bio Kemba Walker s 37 poena, pet skokova i pet dodavanja. Ovo je Cavsima bila 12 pobjeda u zadnjih 14 utakmica. Trenutačno su na omjeru 25-7.

Houston Rockets – New York Knicks 129:122

Fantastična večer Jamesa Hardena. U utakmici protiv Knicksa upisao je nevjerojatan triple-double. 53 poena, 17 dodavanja i 16 skokova. Ryan Anderson dodao je 25 poena, šest skokova i dvije blokade. Ovo je bila Rocketsima četvrta pobjeda zaredom. Kod Knicksa najbolji je bio Brandon Jennings s 32 poena, sedam dodavanja i pet skokova. Derrick Rose upisao je 21 poen, sedam dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Joakim Noah ubacio je 15 poena, 16 skokova i dva dodavanja.

Utah Jazz – Phoenix Suns 91:86

Gordon Hayward predvodio je momčad s 18 poena, devet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene. Rudy Gobert upisao je 18 poena, 13 skokova i tri blokade. Ovo je Jazzerima bila 21 pobjeda u sezoni. Kod Sunsa najbolji je bio Devin Booker s 20 poena, tri skoka i tri ukradene. Eric Bledsoe je upisao 19 poena, osam skokova i osam dodavanja. Dragan Bender odigrao je 21 minutu, upisao je sedam poena uz šut 2-4. Svi šutevi su bili za tri poena.

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Clippers 114:88

Russell Westbrook opet je upisao triple-double. Ovaj put ubacio je 17 poena, 14 dodavanja, 12 skokova i dvije ukradene uz samo jednu izgubljenu. Victor Oladipo ubacio je 15 poena, četiri skoka, dva dodavanja. Enes Kanter je s klupe postigao 23 poena, osam skokova. Clippersi su doživjeli šesti poraz zaredom. S razlogom se i ovako muče jer im ne igraju dva glavna igrača. Zbog ozljeda duže vrijeme izbivat će Blake Griffin, a Chris Paul je zbog problema sa zadnjom ložom nekoliko zadnjih utakmica van terena. U ovoj utakmici Brandon Bass je predvodio momčad s 18 poena, šest skokova. Marreese Speights upisao je 18 poena, pet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE