Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Harden zadovoljan svojim igrama

Nakon što je kritiziran od strane mnogih zbog svoje sebičnosti na terenu, James Harden od ove sezone prosječno asistira čak 12 puta po utakmici. Osim toga Harden je podigao brojke u svim kolonama NBA statistike.

„Ove sezone imam neku motivaciju i potrebu da otvaram prostor za svoje suigrače, pronalazim ih kada su otvoreni te ujedno ih čini boljim“, izjavio je Harden te se dotakao utakmice s Oklahomom City Thunderima (koja se igrala sinoć) i svog bivšeg suigrača Russella Westbrooka.

„Russ je abnormalan jer ga morate smatrati kompletnim igračem. Kada gledate utakmice OKC-a upitate se –  da li se ovaj čovjek ikada umori? Ima nevjerojatne  atletske sposobnosti. Poznajem ga još kada smo bili djeca i mnogi su govori da neke stvari ne može napraviti, ali on to upravo i čini, razuvjerava ljude koji su sumnjali u njega. Moram priznati da trenutno igra na All-Time nivou.“

Nekadašnji suigrači ove sezone zaista bilježe MVP brojke. Harden je trenutno na 30 poena, 12 asistencija i 8 skokova uz 49% šuta iz igre, dok je Westbrook na 32 poena, 10 asistencija i 9,7 skokova. uz 44% šuta iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE