Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hardenovih 40/10/11 dovoljno za pobjedu Rocketsa, Šarić bolji u obračunu Hrvata, Caldwell-Pope pogodio za pobjedu Pistonsa

Harden je odigrao fantastičnu utakmicu u kojoj su njegovi Rocketsi bili bolji u gostima od Raptorsa. Bucksi su igrali bez Giannisa, a to su iskoristili Wizardsi i pobijedili ih na domaćem terenu. Velika trojka Cavsa odigrala je dobru utakmicu i porazila Sunse, dok su Warriorsi bili bolji od Kingsa u Sacramentu.

Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers 95:105

76ersi fantastičnim drugim poluvremenom stigli su do pobjede nad Netsima. Dopustili su samo 38 poena u drugom poluvremenu i tako došli do desete pobjede u sezoni. Predvodio ih je Joel Embiid s 20 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Robert Covington je imao 15 poena, 11 skokova i pet ukradenih. Dario Šarić je upisao 18 poena uz šut 5-13 i pet skokova. Kod Netsa najbolji je bio Brook Lopez s 26 poena, dva skoka i dva dodavanja. Bojan Bogdanović je ubacio 12 poena uz šut 5-14, osam skokova i tri dodavanja.

Milwaukee Bucks – Washington Wizards 101:107

Wizardsi su došli do druge pobjede zaredom, dok su Bucksi doživjeli drugi poraz zaredom. Najbolji u redovima Wizardsa bio je Bradley Beal s 26 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Markieff Morris je imao 20 poena, deset skokova i tri ukradene. John Wall je ubacio 16 poena, sedam dodavanja i tri skoka. Kod Bucksa najbolji je bio Jabari Parker s 28 poena, osam skokova i sedam dodavanja i dvije ukradene. Malcolm Brogdon upisao je 22 poena, pet dodavanja i tri ukradene. Bucksi su bili bez svog najboljeg igrača Giannisa Antetokounmpoa koji zbog bolesti nije igrao ovu utakmicu.

Los Angeles Clippers – Miami Heat 98:86

Clippersi su upisali četvrtu pobjedu zaredom, a najzaslužniji za pobjedu protiv Clippersa bio je Chris Paul. On je upisao 19 poena, fantastičnih 18 dodavanja, šest skokova i dvije ukradene. J.J. Redick je imao 25 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Marreese Speights je imao 19 poena i dva skoka. Kod Miamija najbolji je bio Goran Dragić koji je ubacio 24 poena, pet dodavanja i pet skokova. Hassan Whiteside je imao 15 poena, 13 skokova i dvije blokade.

Toronto Raptors – Houston Rockets 122:129

Rocketsi nastavljaju nizati pobjede. Osma zaredom. Ovaj put su bili bolji od Raptorsa. Ponovno je fantastičan bio James Harden s 40 poena, deset skokova, 11 dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Treba napisati i kako je imao deset izgubljenih. Mladi Montrezl Harrell s klupe je ubacio 28 poena uz odličan šut 12-13, uhvatio je i pet skokova. Eric Gordon je imao 19 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Kod Raptorsa najbolji je bio DeMar DeRozan s 36 poena, šest skokova ,pet dodavanja. DeMarre Carroll je ubacio 26 poena, osam skokova.

Memphis Grizzlies – Utah Jazz 88:79

Druga pobjeda zaredom Memphisa. Predvodio ih je Mike Conley s 19 poena, devet dodavanja i dva skoka. Marc Gasol je imao 17 poena, četiri skoka i tri ukradene. Zach Randolph je ubacio 13 poena, 11 skokova, tri ukradene i dvije blokade. Kod Jazzera najbolji je bio Gordon Hayward s 22 poena, pet skokova, dva dodavanja, dvije ukradene. George Hill je ubacio 15 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers 116:120

Odlična utakmice velike trojke Cavsa. LeBron James je predvodio ekipu s 28 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Kyrie Irving je imao 27 poena, sedam dodavanja i dva skoka. Kevin Love je ubacio 25 poena, deset skokova. Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe s 31 poenom, osam dodavanja, dvije ukradene i dva skoka. Devin Booker je upisao 28 poena, pet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene. Dragan Bender je igrao 12 minuta, ubacio je pet poena, tri skoka.

Sacramento Kings – Golden State Warriors 106:117

Warriorsi su na gostovanju uspjeli pobijediti Kingse. Najbolji je bio Stephen Curry s 30 poena, šest dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Kevin Durant je upisao 28 poena, sedam skokova, šest dodavanja i četiri blokade. Kod Kingsa najbolji je bio Rudy Gay s 23 poena, tri dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. DeMarcus Cousins je ubacio 17 poena, deset skokova, pet dodavanja, dvije ukradene, dvije blokade.

Portland Trail Blazers – Detroit Pistons 124:125 2OT

Nakon dva produžetka Pistonsi su uspjeli doći do pobjede protiv Blazersa. Najbolji je bio Reggie Jackson s 31 poenom, tri dodavanja i dvije ukradene. Andre Drummond je imao 28 poena, 14 skokova, četiri ukradene i dvije blokade. Kentavious Caldwell-Pope je upisao 26 poena, četiri skoka, četiri ukradene i dva dodavanja. Kod Blazersa najbolji je bio C.J. McCollum s 35 poena, šest dodavanja i tri ukradene. Allen Crabbe je ubacio 30 poena. Damian Lillard je imao 20 poena, devet skokova i pet dodavanja.

Los Angeles Lakers – Orlando Magic 111:95

Druga pobjeda Lakersa zaredom. Julius Randle je ubacio 19 poena, devet skokova, pet dodavanja. D’Angelo Russell je imao 17 poena, osam skokova, sedam dodavanja i tri ukradene. Brandon Ingram je imao 17 poena, tri skoka i dva dodavanja. Kod gostiju najbolji su bili Serge Ibaka s 19 poena i deset skokova, Evan Fournier s 19 poena, pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Nikola Vučević je imao 19 poena, sedam skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Damjan Rudež je igrao samo jednu minutu, bez učinka, dok je Mario Hezonja također igrao jednu minutu, a upisao je dva poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE