Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hardenu triple-double u pobjedi Rocketsa, Šarić najbolji strijelac u porazu 76ersa

Sinoć smo u programu imali pet utakmica, od kojih su jedino Chicago Bullsi uspjeli pobijediti na gostovanju protiv Utahe. Harden je opet odigrao monstruoznu utakmicu s novim triple-doubleom. Šarić je bio najbolji strijelac u novom porazu 76ersa.

Washington Wizards – New York Knicks 119:112

Nakon poraza od 76ersa, Wizardsi su se vratili kući i uspjeli pobijediti Knickse. John Wall ubacio je 23 poena uz 11 dodavanja. Gostiju gostiju najbolji je bio Derrick Rose s 27 poena i četiri dodavanja. Knicksima je ovo bio sedmi poraz u sezoni, a pet od tih sedam poraza ostvarili su na gostovanju.

Houston Rockets – Portland Trail Blazers 126:109

Još jedan triple-double Jamesa Hardena u novoj pobjedi Rocketsa. 26 poena, 12 skokova, 14 dodavanja i tri ukradene. Takve brojke imao je fantastični Harden na kraju utakmice s Blazersima. Još šest suigrača upisalo je preko deset poena. Blazersi nisu ništa mogli protiv raspoloženih domaćina. God gostiju najbolji je bio C.J.McCollum s 26 poena, tri skoka i četiri dodavanja.

Minnesota Timberwolves – Philadelphia 76ers 110:86

76ersi su bez pobjede na gostovanju ove sezone, a tako će ostati i poslije sinoćnje utakmice. Novi poraz nanijeli su im Timberwolvesi koje je predvodio fantastični Andrew Wiggins s 35 poena, deset skokova i četiri dodavanja. Karl Anthony Towns je imao 25 poena, deset skokova i dvije blokade. Kod 76ersa najbolji je bio Dario Šarić. Imao je šut 6-11 za 16 poena, četiri skoka i dvije ukradene.

Miami Heat – Milwaukee Bucks 96:73

Košarkaši Miami Heata dopustili su samo 25 poena u drugom poluvremenu i tako su došli do treće i uvjerljive pobjede u sezoni. Dion Waiters predvodio je momčad s 23 poena, sedam skokova i četiri dodavanja. Izdvojit ćemo i Hassana Whitesidea s 12 poena, 17 skokova, dvije ukradene i nevjerojatnih sedam blokada. Kod gostiju najistaknutiji je bio Giannis Antetokounmpo s 14 poena, sedam skokova, četiri dodavanja i tri ukradene.

Utah Jazz – Chicago Bulls 77:85

Chicago Bullsi upisali su četvrtu pobjedu zaredom i petu u zadnjih šest utakmica. U susretu protiv Jazza najbolji je bio Jimmy Butler s 20 poena, 12 skokova, tri skoka i dvije ukradene. Kod Jazzera najbolji je bio Rudy Gobert koji je imao 16 poena, 13 skokova i tri blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE