Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hardenu uloga pri odabiru novog trenera

Houston Rocketsi su očekivano završili svoju kratku avanturu u playoffu nakon jako razočaravajuće sezone. Gotovo da i nisu imali nikakve šanse protiv trenutnih prvaka Warriorsa čak i kada Stephen Curry nije igrao  jer u Houstonu je već duže vrijeme „nešto trulo u državi Danskoj“. Zato će uprava Rocketsa imati pune ruke posla preko ljeta kako bi sastavili momčad za iduću sezonu.

Leslie Alexander (vlasnik Rocketsa) i Daryl Morey (generalni menadžer) vjeruju da će James Harden igrati ulogu pri dovođenju novog trenera i potencijalnih slobodnih igrača.“, izjavio je reporter ESPNA, Calvin Watkins.

Jedno je gotovo sigurno, Dwight Howard napustit će Houston jer kemija između njega i Hardena nije dobra. Kao najizglednije destinacije za nastavak karijere su mu Orlando, Milwaukee, Portland i Charlotte.

Što se tiče novog trenera, Jeff Van Gundy je ime koje priželjkuju u Houstonu. Ne može se puno zamjeriti J.B. Bickerstaffu jer on je dobio na vođenje ekipu koja je u potpunom kaosu, a tako mlad trener kao što je on sigurno nije sposoban da unese red, rad, disciplinu i uzajamni respekt u momčad.

Sve u svemu, biti će ovog ljeta zanimljivo pratiti situaciju u najvećem gradu Teksasa jer Rocketsi sigurno imaju veće afinitete od samog ulaska u doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE