Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Haslem ostao u Miamiju, Jefferson prema Utahu

Nastavljaju se vruæi dani pod okriljem NBA lige, te svi klubovi pokušavaju na što bolji naèin iskoristiti dane prijelaznog roka i jaèi doèekati novu sezonu.

Dakako, zasad je uvjerljivo najbolji posao napravio Miami potpisivanjem dva strašno jaka slobodna igraèa, LeBrona Jamesa i Chrisa Bosha, a jednako ogroman posao su napravili zadržavanjem Dwyanea Wadea.

No, Heat nastavlja dalje, pa su tako zaustavili moguæi odlazak krilnog-centra Udonisa Haslema. Denver, Dallas i New Jersey su vodili pregovore s ovim igraèem, no Haslem je odluèio za mnogo manju plaæu (zasad toèno nepoznatu) ostati na Floridi.

I dosad je Haslem bio igraè s klupe, a nakon silnih dolazaka ovog ljeta takav æe i ostati ubuduæe. No, i kao takav je mnogo pomagao Miamiju s prosjeèno skoro 10 poena i osam skokova po utakmici.

Utah Jazz je ostala tijekom srpnja bez svog ponajboljeg igraèa Carlosa Boozera, no izgleda da æe “pokrpati” novonastalu rupu odliènom zamjenom. U pitanju je 25-godišnji Al Jefferson, košarkaš istih karakteristika, koji je prošle sezone u dresu Minnesote ubacivao 17.1 poen po utakmici, te imao 9.3 skoka.

Minnesota je, pak, potvrdila potpisivanje ugovora s Darkom Milièiæem, te Michaelom Beasleyjem, dosadašnjim igraèem Miami Heata.

Iz Miamija je, pak, otišao i Quentin Richardson. Ovaj je bek-šuter u cjelokupnoj NBA karijeri imao šut za tri poena od 40 posto, a nakon svih dolazaka u Miami tamo mu je postalo pretijesno. No, nije napravio veliku promjenu: ostao je na Floridi, ali æe ubuduæe igrati za Orlando.

Latest Posts

NE PROPUSTITE