Wednesday, December 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Hassan Whiteside kandidat za MIP

Hassan Whiteside, ovogodišnje veliko i ugodno iznenađenje lige ipak će biti u utrci za Most Improved Player nagradu, objavili su iz NBA lige. Whiteside ni sam nije znao hoće li biti kvalificiran za nagradu, jer nije igrao protekle dvije sezone u NBA ligi. Objasnili su kako za nagradu igraču koji je najviše napredovao, mogu biti svi igrači osim rookieja i igrači prve godine-sophomorea.

Ova nagrada je osmišljena u čast za igrača koji je u usponu, koji je puno napredovao u odnosu na prošlu ili prethodne sezone. Ne dodjeljuje se igraču koji je napravio povratak.„ izjavili su iz NBA lige.

Whiteside je ove sezone puno napredovao, odigrao je 46 utakmica za Miami Heat i u prosjeku ostvario 11.4 poena, 9.8 skokova, 2.4 blokade i 62 FG%. Prethodnu sezonu koju je odigrao u NBA ligi sezone 2011/2012, odigrao je tek 18 utakmica u dresu Sacramento Kingsa i ostvario je brojke 1.6 poena, 2.2 skoka, 0.8 blokade i 44 FG%. Napredak je veoma očit, te je Whiteside s pravom jedan od kandidata za ovogodišnju nagradu MIP.

Latest Posts

NE PROPUSTITE