Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawes još dvije godine u Philadelphiji

Centar Philadelphia 76ersa Spencer Hawes je, prema pisanju YahooSportsa, postigao dogovor s èelnicima ekipe oko potpisivanja novog ugovora. Hawes bi trebao i sljedeæe dvije godine provesti kao èlan 76ersa.

76ersi Hawesu nude dvogodišnji ugovor vrijedan 13 milijuna dolara, a Hawes je navodno pristao na tu ponudu te æe svoj potpis na ugovor staviti 11. srpnja, kada igraèi mogu potpisivati ugovore s NBA momèadima.

Hawes je od 1. dana ovog mjeseca bio nezaštiæen slobodan igraè, no Philadelphia je brzo reagirala i usmeni dogovor je postignut. Od 76ersa se oèekivalo da produže suradnju s Hawesom, no još je upitno što æe biti s Andreom Iguodalom. Èesto se spominje da bi Iguodala mogao biti mijenjan, no još nema konkretne ponude koju bi èelnici Sixersa prihvatili.

Desetim izborom drafta Sacramento Kingsi su 2007. godine doveli Hawesa u NBA ligu. Nakon 3 sezone u Kingsima proveo je 2 u 76ersima, a èini se da æe biti njihov èlan i sljedeæe dvije. Zbog problema s ozljedama Hawes je prošle sezone odigrao samo 37 utakmica tijekom kojih je prosjeèno bilježio 9,6 poena i 7,3 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE