Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawksi i službeno potpisali McGradyja

Redove Atlanta Hawksa pojaèali su najbolji strijelac NBA lige 2003. i 2004. godine Tracy McGrady, te dosadašnji èlan Golden State Warriorsa Vladimir Radmanoviæ.

Tracy McGrady je prošlu sezonu proveo u Detroitu za koji je u prosjeku ubacivao 8 koševa i imao 3,5 skokova uz 3,5 asistencije. McGradyju je ovo šesti klub u karijeri. Prije Detroita igrao je u Torontu, zatim za Orlando, Houston i New York. U sezoni 2002/03 za Orlando je u prosjeku ubacivao 32,1 koš po utakmici.

Radmanoviæ, koji u NBA ligi igra veæ deset godina, prošle sezone je za ekipu iz San Francisca postigao 5,1 poena, 2,9 skokova i 1,1 asistenciju po utakmici. Radmanoviæ, osim za Golden State igrao je i za Seattle Supersonics, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers te Charlotte Bobcats.

Hawksi su nedavno iz Miamia doveli 37-godišnjeg Jerryja Stackhousea te obnovili ugovor sa Jasonom Collinsom. Stackhouse je prošle sezone nastupio u 7 utakmica (1 startao) za Heat, u kojima je ostvario prosjek 1,7 poena, 1 skoka i 0,4 asistencije za 7,1 minuta provedenih u igri.

Objava postizanja dogovora iznesena je u petak naveèer od strane glavnog menadžera Ricka Sunda nakon otvorenja trening kampa Hawksa.

Ovo lako moguæe nije konaèna slika Hawksa za novu sezonu, u zraku ostaje pitanje Jamala Crawforda, te još uvijek imaju resursa za dovoðenje ponekog pojaèanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE