Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawksi odlučili zadržati Teaguea

Čelnici Atlanta Hawksa ipak su odlučili zadržati razigravača Jeffa Teaguea u svojim redovima nakon što su sinoć izjednačili ponudu koju je on prihvatio od Milwaukeeja.

Teague je završetkom prošle sezone postao zaštićen slobodan igrač te je mogao primati ponude ostalih ekipe, a najviše mu se dopala ona Milwaukee Bucksa vrijedna 32 milijuna dolara kroz sljedeće četiri godine. On ju je prihvatio, a Hawksi su imali pravo izjednačiti tu ponudu i tako ga zadržati naredne četiri godine, što su i učinili.

U početku se pretpostavljalo da će ga Hawksi pustiti u Bucke te tako započeti s većim promjenama u ekipi, nakon što je Josh Smith kao slobodan igrač potpisao za Detroit Pistonse, no ipak su se predomislili i zadržali svog razigravača.

Hawksi su tijekom ovog prijelaznog roka produžili ugovor s Kyleom Korverom te potpisali vrijednog Paula Millsapa, tako da možemo očekivati da sljedeće sezone ponovno uspiju izboriti ulazak u doigravanje, ali ponovno neće biti dovoljno dobri za ostvariti veći uspjeh ondje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE