Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawksi promovirali Drewa u glavnog trenera

Vodstvo NBA kluba Atlanta Hawksa odluèilo je postaviti dosadašnjeg asistenta Larryja Drewa za glavnog trenera, saznaje i javlja Yahoo! Sports.

Neimenovani izvor je potvrdio da je Drew prihvatio ponudu Atlante za trogodišnjim ugovorom. Drew iza sebe ima 16 godina trenerskog iskustva, a u Hawksima je šest godina obnašao dužnost pomoænog trenera. Iz igraèkih dana vuèe desetogodišnji NBA staž. Možda je popularnost koju uživa meðu igraèima Atlante pogodovala ponudi koja je uslijedila.

Podsjeæamo, momèad je sredinom prošlog mjeseva ostala bez glavnog trenera, nakon što je Mikeu Woodsonu (52), nakon šest godina na klupi momèadi iz Georgije istekao ugovor o radu, a iz klupske su ga uprave izvijestili da mu ga ne namjeravaju produljivati.

U sve je tri prošle sezone Woodson dovodio momèad do doigravanja. U ovogodišnjem izdanju doigravanja Hawksi su u drugom krugu ispali od Orlando Magica izgubivši seriju na Istoku 4-0. Ove je sezone Atlanta završila osnovni dio sezone kao treæa najbolja momèad Istoka s omjerom od 53 pobjede i 29 poraza. Najbolji je to omjer kluba još od 1997. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE