Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawksi svladali Knickse, Clippersi lako protiv Mavericksa

Večer s četvrtka na petak donijela nam je tri utakmice u kojima su većinski bili uspješniji gosti.

Memphis Grizzliesi su nakon očajne napadačke predstave protiv Cavaliersa (samo 76 poena) sinoć protiv Pacersa pokazali da ih se ipak treba shvatiti zaozbiljno. U Indiani su svladali domaćine (112:103) predvođeni odličnim balansom u napadu gdje je čak sedam igrača zabilo 10 ili više poena. Najbolji je bio centar Marc Gasol s 20 poena i 8 skokova, dok je double-double učinak ostvario razigravač Mike Conley (13 poena, 10 dodavanja). Grizzliesi su u zadnjoj četvrtini zabili čak 39 poena.

Prvu ovosezonsku pobjedu upisali su sinoć i Atlanta Hawksi koji su na gostovanju u Madison Square Gardenu svladali New York Knickse (112:101). Kod pobjednika je šest igrača zabilo 10 ili više poena, a najbolji su bili Jeff Teague s 23 poena i 8 dodavanja, dok je svoju rolu odradio i Al Horford s 21 poenom i 9 skokova.

Zadnji susret večeri odigrali su Los Angeles Clippersi i Dallas Mavericksi, dvije ekipe oko kojih se ovo ljeto digla prašina zbog razmjene centra DeAndre Jordana. Domaća momčad je stigla do pobjede bez većih problema (104:88), a predvodili su ih Blake Griffin (26 poena, 10 skokova) te dva asa s klupe, Austin Rivers (14 poena) i Jamal Crawford (15 poena).

Latest Posts

NE PROPUSTITE