Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hawksi zainteresirani za razmjenu Josha Smitha

U sjeni All-Star spektakla u Houstonu, mnoge ekipe dogovaraju razne promjene igračkog kadra, a među njima su i Atlanta Hawksi. Nakon odlaska najveće zvijezde Joea Johnsona pred početak tekuće sezone  u redove Brooklyn Netsa, sve oči u Atlanti bile su uprte u Josha Smitha.

Očekivalo se da će krilni igrač preuzeti momčad u svoje ruke, i zajedno s Alom Horfordom i Jeffom Teagueom voditi ekipu kao najbolji igrač.

Premda bilježi brojke od 17,3 poena, 8,6 skokova i 2,1 blokade u 35,7 minuta po utakmici (što je za nijansu slabije od prošle sezone), ipak se očekivao veći iskorak u nedostatku Johnsona, pa je uprava Atlante odlučila razmotriti ponude ostalih ekipa za ovog sjajnog, atletski iznimno nadarenog igrača.

Zanimanje su dosad pokazivale ekipe Wizardsa, Celticsa, Netsa, 76ersa te Bucksa. Najuporniji su zasad “Jeleni” iz Milwaukeeja, koji su se za Smithove usluge spremni odreći dva igrača iz početne petorke, Ersana Ilyasove te Brandona Jenningsa.

Kako li će se finalizirati ova nagađanja, te hoće li Hawksi ostati bez još jednog važnog igrača, saznat ćemo do 21. veljače, kada ističe rok za razmjene igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE