Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hayes i Curry uskoro na parketima

Èelnici Golden State Warriorsa mogu odahnuti jer ozljeda Stephena Curryja nije ozbiljnija, a još veæe olakšanje doživio je Chuck Hayes koji ipak nema problema sa srcem, o èemu se pisalo prethodnih dana.

Chuck Hayes je odmah nakon okonèanja lockouta stavio potpis na ugovor sa Sacramento Kingsima, ali na lijeènièkom pregledu prije nekoliko dana došlo je do problema, smatralo se da Hayes ima problema sa srcem te su Kingsi odmah raskinuli njegov ugovor.

Ipak, ovih dana Hayes je bio na detaljnijim pretragama te je ustanovljeno da je poèetna dijagnoza pogrešna, ipak nema nikakvih problema sa srcem i danas je dobio zeleno svijetlo za nastavak treniranja i igranja. Sada pak ponovno mora pronaæi momèad u kojoj æe igrati sljedeæe sezone. On je izjavio kako æe prvo pogledati koje su ekipe zainteresirane za njega i tada odabrati gdje nastaviti karijeru. Sacramento i dalje ostaje jedan od favorita za njegovo dovoðenje.

Stephen Curry takoðer je doživio olakšanje, pregled magnetskom rezonancom bio je negativan što znaèi da nije došlo do teže povrede ligamenata skoènog zgloba, kojeg je iskrenuo na predsezonskoj utakmici protiv Kingsa.

Prvotno je postojao strah od dužeg izbivanja jer je taj isti zglob operirao prije nekoliko mjeseci, no ipak se radi samo o iskrenuæu zgloba, što mu otvara moguænost nastupa u prvoj utakmici sezone koju Warriorsi igraju na Božiæ protiv Los Angeles Clippersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE