Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hayes ponovno meðu Kingsima

Chuck Hayes imao je naporna prošla dva tjedna no izgleda da je njegovim mukama konaèno došao kraj. Potpisao je ugovor sa Sacramento Kingsima èiji bi èlan treba biti sljedeæe 4 sezone.

Hayes je kao slobodan igraè prije tjedan dana potpisao ugovor s Kingsima èiji je èlan bio pet dana, nakon èega je došlo do problema s njegovim zdravljem. Lijeènièki pregled ustanovio je probleme sa srcem zbog èega su Kingsi raskinuli ugovor s njime.

Nakon toga Hayes je nekoliko dana bio na intenzivnim pretragama i ustanovilo se kako je ipak zdrav, nema nikakvih problema sa srcem i može nastaviti trenirati punim intenzitetom.

Ponovno je bio slobodan igraè i morao je odabrati ekipu u kojoj æe igrati i ponovno su najkonkretniji bili èelnici Kingsa koji su mu ponudili ugovor od 4 godine vrijedan 22,3 milijuna dolara, što je oko 1 milijun više nego je to bio ugovor koji je prethodno potpisao sa Kingsima. Hayes je to prihvatio i konaèno bi trebao u miru moæi pripremati se za poèetak sezone koji je za Kingse na rasporedu dan poslije Božiæa kada ugošæuju Los Angeles Lakerse.

Hayes je jedan od najjaèih i najborbenijih igraèa lige, sa samo 198 cm igra na poziciji centra, te igra obranu na puno veæim i jaèim igraèima od sebe, no unatoè tome postiže solidne brojke. Prošle sezone bilježio je brojke od 7,9 poena, 8,1 skoka i 2,7 asistencija (sve najviše u karijeri).

Latest Posts

NE PROPUSTITE