Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hayward: Odnos mene i Stevensa je napuhan

Jedan od najtraženijih igrača na tržištu ovoga ljeta zasigurno je bio Gordan Hayward koji je odlučio potpisati novi ugovor s Boston Celticsima.

Glavni razlog potpisivanja za Zelene mnogi vide u treneru Bradu Stevensu, koji je vodio sveučilište Butler gdje je i Hayward igrao košarku dvije sezone. No, novi član Celticsa tu činjenicu demantira:

“Odnos između trenera Stevensa i mene je previše napuhan od svih. Čak i prije nego što sam postao slobodan igrač mnogi su me stavljali u istu rečenicu s Celticsima, ali nikada nisam razmišljao o Bostonu jer nisam bio slobodan igrač. Imam odličan odnos sa Stevensom, ali nismo toliko bliski da bi se čuli svaki dan kao sto mnogi kažu. On je trener Bostona te ima bitniji stvari od mene”, bio je iskren Hayward koji je dodao:

“Prošlo je sedam godina od naše posljednje suradnje tako da je bilo logično da bi bilo jako teško ponovo raditi zajedno. No, nakon razgovora s njim shvatio sam kako će stvari stajati. Pa čak i da nisam izabrao odlazak u Boston, Brad bi me nastavio podržavati i uvijek bi imao vremena za mene.”

Ako je vjerovati Haywardu na izjavama, nije stigao u Boston zbog Stevensa, ali je i svom saopćenju na The Players Tribune spomenuo da je Stevens osoba na koju Gordon može uvijek računati.

Tako da, možda su mediji napumpavali odnos njih dvojice, ali jedno je sigurno – posao Stevensa kao glavnog trenera u Bostonu, olakšao je Haywardu pri izboru nove NBA momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE