Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hayward: Svaka situacija je posebna

Ekipa Utah Jazza je pravo ovosezonsko osvježenje u zapadnoj konferenciji. Po svemu sudeći naći će se u doigravanju nakon sezone 2011/2012. No, njihov najbolji igrač i ujedno i All-Star ove momčadi, Gordan Hayward na ljeto može iskoristiti player opciju i postati nezaštićeni slobodan igrač, što mu pruža nove opcije.

Na pitanje što misli o lojalnosti u NBA ligi, Hayward je odgovorio:

„Smatram da se svaki igrač nalazi jedinstvene razlog za ostati ili otići u drugu momčad. Vjerujem u to da je zaista pohvalno kada igrač svoju karijeru provede u jednom gradu. Odrastao sam gledajući Pacerse i Reggieja Millera koji je ostao u Indiani do kraja karijere. No, kao što sam rekao na početku svaka situacija je posebna i uvijek imaju razlozi za ostati kao i razlozi za otići, tako da ne bi trebali kriviti igrače kada odluče otići ili ostati u svojoj momčadi.“

Kada je postao zaštićeni slobodan igrač u ljeto 2014. godine, Hayward je ostao u Salt Lake Cityju nakon što su Jazzeri izjednačili ponudu koju su mu ponudili tadašnji Charlotte Bobcatsi i to 63 milijuna dolara na četiri godine.

No, ako je vjerovati Gordanovim riječima, zaista bi volio ostati u Uti, koji mu mogu ponuditi ugovor na pet godina uz povišicu od 7,5%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE