Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Heat nadvisio Bobcatse

Dvoboj timova jugoistoène konferencije, Miami Heata i Charlotte Bobcatsa, igran u American Airlines Areni, je završio pobjedom Heata rezultatom 95-87. No, i ovaj put je moglo doæi do iznenadnog preokreta i poraza Heata, kao što je to bio sluèaj sa Utah Jazzom.

Miami je utakmicu poèeo suvereno, i prvo poluvrijeme završio sa 19 koševa razlike, a u jednom trenutku u treæe èetvrtine je imao i plus 20. Ali u toj èetvrtini dolazi do potpunog preokreta, gdje Bobcatsi sa nizom dobrih šuteva pred kraj utakmice dolaze na -7. U èetvrtoj èetvrtini su Bobcatsi potpuno stigli Heat, pa i imali prednost tricom Stehpena Jacksona. Rezultat koji je postavio tom tricom je bio 82-80. No Heat se budi iz sna i u posljednih 5 minuta postižu 15 koševa, i prave par bitnih kraða lopti i iznuðivanja faulova. Utakmicu je zakljuèio James Jones tricom za nedostižnih 94-87 .

Najbolji pojedinac kod Heata je bio Lebron James, sa 32 koša i 5 asistencija. Valja naglasiti da je Chris Bosh, uz 22 koša postavio svoj rekord sezone sa 14 skokova, a Wade je imao lošu šutersku veèer, sa šutom 4-13 je imao 11 poena. Kod Bobcatsa je Jackson ubacio 30, a jedini igraèi koji su mu nudili kakvu takvu podršku su Nazr Mohammed sa 12, i Shaun Livingston sa 10 koševa.

Wade je ovu veèer igrao loše, pa smo ja i Bosh morali uskoèiti kada je bilo potrebno“, rekao je najbolji pojedinac utakmice James. Kod poraženih je Jackson izjavio: “U prvom smo dijelu utakmice igrali prestatièno, zbog èega su se i odvojili, no u drugom smo poluvremenu pokazali svoju agresivnost. Malo nam je falilo da uzmemo puni plijen.

Ovom pobjedom je Miami došao do omjera 8-4, a a Bobcatsi na 4-8. Sljedeæu utakmicu Miami gostuje kod Memphisa, a Charlotte doèekuje Phoenix.

Latest Posts

NE PROPUSTITE