Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hedo Turkoglu pred potpisom za Clipperse

Los Angeles Clippersi trebali bi uskoro potpisati Hedu Turkoglua do kraja tekuće sezone, nakon što su se nedavno iz uprave Orlanda odlučili riješiti njegovih usluga. Hedo je htio ugovor duži od deset dana i Doc Rivers odlučio mu je dati priliku.

Clippersi su odlično pokriveni na šuterskim pozicijama, ali nemaju potrebnu širinu ni kvalitetne zamjene na visokim pozicijama. DeAndrea Jordana i Blakea Griffina mijenjaju Antawn Jamison i Ryan Hollins, a zamjena na poziciji krila, Matt Barnes od početka godine muči se s ozljedama.

“Oduševio nas je na treninzima”, rekao je Doc Rivers kada su ga pitali o napretku Turkoglua, ali jasno je kako velik broj ekipa nije vjerovao u njegove sposobnosti nakon što je u 11 utakmica protekle godine pogodio tek 2 šuta od ukupno 33 van reketa. Prema nekim izvorima do potpisa ugovora s Clippersima dijeli ga samo liječnički pregled.

Godine 2009. Hedo je bio jedan od glavnih kotačića u ekipi Orlanda koja je došla do finala NBA lige i jasno je kako takve nastupe teško može ponoviti, ali Doc Rivers vjeruje kako može dati potrebnu pomoć s klupe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE