Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hezonja će igrati za Hrvatsku, Perasović dao priopćenje

Nakon nekoliko dana rasprave hoće li Mario Hezonja igrati na Eurobasketu ili će ostati na Floridi sa svojim novim klubom, Orlando Magic, pripremati se za sljedeću sezonu, izgleda je sapunici došao kraj. Hezonja će nastupiti i po navodima novog izbornika Hrvatske košarkaške reprezentacije, Velimira Perasovića, to nije nikada bilo upitno. Dao je Perasović i službenu izjavu povodom ovih lažnih informacija, da Mario ne želi igrati za Hrvatsku.

“U posljednjih nekoliko dana bilo je puno priče oko mogućeg izostanka Maria Hezonje s Eurobasketa 2015. Nije bilo nikakvih naznaka izostanka niti od strane Hrvatskog košarkaškog saveza, niti od mene kao izbornika, niti od Marija.”  izjavio je izbornik Velimir Perasović, te nastavio.

“Razlog zašto je ovo komplicirana situacija u kojoj se Mario našao je njegov novi klub, Orlando Magic, dijelom zbog ozljede koju je zadobio tijekom ljetne lige u Orlandu. Marijeva želja za igranjem za hrvatsku reprezentaciju, koliko ja znam, nikada nije bila upitna, niti sam ja ikada sumnjao.” dodao je Perasović.

“Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja pridružiti pripremama za Eurobasket, 1. kolovoza, kao i svi ostali naši igrači iz NBA lige.”

S ovom službenom izjavom Perasović je stavio točku na i svim nagađanjima koja su ovih dana potresala hrvatsku javnost i ušutkao mnoštvo hrvatskih medija, koji su objavljivali u javnost netočne informacije i tako unosili nemir u reprezentaciju i među hrvatske navijače.

Latest Posts

NE PROPUSTITE