Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hezonja napušta novi klub i prije nego je zaigrao za njega!?

Prije samo nešto više od tjedan dana Mario Hezonja je u iznenađujućem trejdu napustio Portland Trail Blazerse, kada je usmjeren u Memphis Grizzliese, dok je Enes Kanter vraćen u Portalnd. Treća momčad koja je sudjelovala u ovoj razmjeni, Boston Celticsi, dobili su od Memphisa buduće pickove na draftu. Međutim, hrvatski košarkaš mogao bi napustiti svoju novu momčad i prije nego odjene njen dres.

Kolumnist The Athleticha John Hollinger na twitteru se osvrnuo na stanje rostera Memphisa, koji trenutno imaju 17 igrača na garantiranim ugovorima za sljedeću sezonu, što je dva više od dopuštenog broja. Komentirajući takvu situaciju, Hollinger je napisao sljedeće: “Ako vaše ime počinje sa slovima Mar, a završava na O, 22. prosinac ove godine (početak NBA lige) vjerojatno nećete dočekati u ovoj momčadi.“

Pogledom na roster momčadi, sasvim je jasno na koga je aludirao. U njegovu zagonetku uklapaju se dva košarkaša: Mario Hezonja i Marko Gudurić. Jesu li zaista odbrojani dani hrvatskom i srpskom košarkašu u Memphisu, pokazat će nam naredni tjedni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE