Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hickson završio europsku avanturu nakon jedne utakmice

Košarkaš Sacramento Kingsa, J.J. Hickson vrlo je brzo završio svoj angažman u Izraelu. Odigrao je tek jednu utakmicu te su ga èelnici ekipe Bnei Hasharon odluèili otpustiti.

Hickson neæe po dobrome pamtiti svoj kratkotrajan angažman u Izraelu. Prošli tjedan odigrao je svoju prvu utakmicu za Bnei Hasharon u izraelskoj ligi, a njegova ekipa je poražena sa visokih 39 poena razlike iako je Hickson ubacio 20 poena, uhvatio 8 skokova i podijelio 5 asistencija.

Nakon toga je, prema poruci novinara Cowbell Kingdoma na društvenoj mreži Twitter, zakasnio na nekoliko uzastopnih treninga što èelnici ekipe više nisu mogli tolerirati te su raskinuli ugovor s njime. Time se još jednom pokazalo da NBA igraèi ne odlaze na izlet u Europu, veæ moraju davati sve od sebe kako bi igrali u svojim ekipama. Ako to ne uspiju, dogodit æe se isto što i Hicksonu, raskid ugovora nakon samo nekoliko tjedana u ekipi.

Hickson je u NBA ligi proveo 3 sezone, u kojima je igrao za Cleveland Cavalierse u kojima je prosjeèno postizao 9,1 poen i 5,7 skokova. Nedugo nakon ovogodišnjeg drafta mijenjan je u Sacramento Kingse za Omrija Casspija i buduæi izbor prve runde.

Latest Posts

NE PROPUSTITE