Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hill potpisao za Kingse

Jednog od najtraženijih razigravača na tržištu ugrabili su Sacramento Kingsi. Doveli su Georgea Hilla na tri sezone za ukupno 57 milijuna dolara da bude mentor mladom razigravaču De’Aaronu Foxu kojeg su ove godine izabrali na draftu kao 5. pick.

Puno špekulacija je bilo oko Georgea Hilla. Govorilo se da ga žele LA Lakersi, Wolvesi, povratak u Jazz nije bio isključen kao niti povratak u najstarije jato, ono San Antonio Spursa, ali sve je to palo u vodu. Lakersi su po posljednjim informacijama Hillu nudili jednogodišnji ugovor vjerojatno u rangu J.J. Redicka, ali je Hill očito tražio dužu suradnju te su se razišli oko uvjeta. Možemo dodati kako je Hill u veljači odbio ponudu Jazza za produženje ugovora u visini od 88 milijuna dolara.

Tridesetjednogodišnji bek je prošlu sezonu proveo u Jazzu gdje je odigrao najbolju sezonu u karijeri koja je bila isprekidana razno raznim ozljedama i odradio je svega 49 utakmica. Prosječno na terenu je proveo 31,5 minutu u kojima je bilježio 16,9 poena, 3,4 skoka i 4,2 asistencije uz realizaciju za tri poena od 40%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE