Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hoće li Durant ostati u Oklahomi?

Sljedeće free agency ljeto u NBA ligi po nekim naznakama biti će vrlo vruće. Osim LeBrona Jamesa (koji će vjerojatno odbiti svoju player opciju da potpiše novi ugovor), na market izlazi i drugi najbolji igrač na svijetu (zavisi koga pitate) Kevin Durant. To hoće li on ostati tu gdje jeste, a još uvijek se ne zna jer se pretpostavlja mnogo stvari. Neki kažu ostaje u svom drugom domu, a to je Oklahoma City, a neki ponovo nagađaju da se vraća svom prvom domu, u Washington da igra za Wizardse. Naravno, kao i sa svakom pričom oko slobodnih igrača, u igri su i Lakersi ali teško da će Durant odlučiti tu da igra.

Međutim, većina generalnih menadžera koji su upitani o toj situaciji tijekom ljetne lige vjeruje da će Durant potpisati produženje ugovora s Oklahomom. Navodno, jedine ekipe s kakvom-takvom šansom da KD-a dovedu su već spomenuti Lakersi i Wizardsi, te Dallas Mavsi koji nisu uspjeli da dovedu DeAndre Jordana ovo ljeto. Durant sam se nije izjasnio o svojoj budućnosti ali to se od njega ne očekuje još jedno vrijeme.

Ako bi potpisao jednogodišnje produženje ugovora s Thunderom, onda bi imao šansu da iskoristi ugovor od 35% salary capa kada bi izašao ponovo na tržište u 2017. Tim oko njega je odličan, ima nevjerojatnog Russella Westbrooka sa sobom, financijski ima smisla da ostane ali je veliko pitanje kako se Durant osjeća. Hoće li krenuti doma, ostati u Oklahomi, ili pak krenuti ganjati slavu u Hollywoodu? Sljedeće ljeto će nam dati odgovor na ovo pitanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE