Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Horford još pet godina s Hawksima

Atlanta Hawksi i njihov startni centar Al Horford, dogovorili su se oko produženja ugovora s ovim All Star igraèem. Ugovor je vrijedan velikih 60 milijuna dolara za pet sezona. Ovo je bila zadnja godina njegovog ugovora i Horford bi postao slobodni igraè na ljeto 2011. godine.

Horford je potvrdio detalje ugovora preko e-maila poslanom Associated Pressu.

“Želio sam to završiti zbog sigurnosti i jednostavno se usredotoèiti na ekipu ove godine”, napisao je Horford dok je putovao u Cleveland gdje njegova ekipa veèeras igra.

Mladi 24-godišnji igraè, izabran kao 3. izbor drafta 2007. godine. Ubrzo se pokazao kao jedan od najvažnijih igraèa Atlante iako mu pozicija centra nije prirodna pozicija. Horford je završio svoju prvu NBA sezonu kao drugi kandidat za novaka godine.

Prošle sezone odigrao je najbolju sezonu u karijeri uz 14.2 poena po utakmici i skoro 10 skokova te je postao prvi izbor drafta Hawksa koji je izabran u All Star ekipu nakon Kevin Willisa u 1992. godini. Prošlu sezonu je završio kao osmi u sezoni po postotku šuta i takoðer je bio u deset najboljih skakaèa sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE