Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi dovode sjajnog šutera Orlanda

New Orleans Hornetsi nastavljaju ojaèavati svoju momèad za sljedeæu NBA sezonu. Na pomolu je razmjena s Orlando Magicom u kojoj æe novim igraèem Hornetsa postati Ryan Anderson, igraè koji je dobio nagradu za igraèa koji je najviše napredovao prošle sezone.

Ryan Anderson je trenutno zaštiæen slobodan igraè Orlanda, a plan je da putem sign and trade dogovora on završi u New Orleansu. Prvo æe Orlando potpisati novi ugovor s njime a zatim æe ga odmah poslati u Hornetse. Andersonov nov ugovor vrijedit æe 36 milijuna dolara podijeljenih na sljedeæe 4 sezone. New Orleans æe put Orlanda poslati Gustava Ayona.

Anderson æe biti veliko pojaèanje za Hornetse, no glavni posao æe napraviti produženjem ugovora s Ericom Gordonom. Gordon ima ponudu Phoenix Sunsa koji mu nude maksimalan ugovor i Gordon je usmeno potvrdio Sunsima da æe prihvatiti tu ponudu. Ipak, Hornetsi æe nakon njegovog prihvaæanja ponude imati tri dana za izjednaèe tu ponudu i zadrže ga, a to æe sigurno i uèiniti.

Anderson je nakon rookie sezone odigrane u New Jersey Netsima mijenjan u Orlando gdje je proveo protekle tri sezone. Svake sezone poboljšavao je svoje brojke koje su prošle sezone iznosile 16,1 poen i 7,7 skokova po utakmici. Ayon je pak 27-godišnji Meksikanac koji je prošle sezone odigrao svoju rookie sezonu. Prosjeèno je postizao 5,9 poena i 4,9 skokova za 20 minuta na parketu po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE