Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi i Blazersi izjednačili, Oklahoma u drugoj rundi

Sinoć su odigrane tri playoff utakmice, evo izvještaja.

Charlotte Hornets- Miami Heat 89-85 (2-2)

Hornetsi su uspjeli vratiti seriju na početak. Napad Hornetsa predvodio je Kemba Walker koji je postigao 34 poena, te Jeremy Lin koji je imao 21 poen. Momčad Charlottea je nastupala bez Nicolasa Batuma i Kidd Gilchrista. Ključna je bila druga četvrtina koju su domaćini pobijedili 29-13. U redovima Miamija najbolji su bili Joe Johnson sa 16 poena, 7 skokova i Dwyane Wade s 12 poena, 10 asistencija i 7 skokova. Sljedeća, peta utakmica se igra u Miamiju s večeri srijede na četvrtak u dva sata poslije ponoći.

Oklahoma City Thunder- Dallas Mavericks 118-104 (4-1)

Oklahoma je uspjela zaključiti seriju i tako se pridružila Spursima u drugom krugu koji će im biti sljedeći protivnici. Još jednu dominantnu predstavu imali su igrači Oklahome, predvođeni fantastičnim dvojcem Russellom Westbrookom, 36 poena, 9 asistencija i 12 skokova, te Kevinom Durantom 33 poena, 7 skokova. Momčad Dallasa tražila je neko malo čudo, ali 69 poena Westbrooka i Duranta ipak se nije moglo zaustaviti. Dirk Nowitzki još jednom je predvodio Maverickse s 24 poena, a treba još izdvojiti i Zazu Pachuliju koji je imao 12 poena, 7 skokova i 9 asistencija.

Portland Trail Blazers- Los Angeles Clippers 98-84 (2-2)

Trail Blazersi su također uspjeli obraniti domaći teren. Utakmicu su prelomili u četvrtoj četvrtini kada su je pobijedili rezultatom 32-20. No utakmicu su i obilježile dvije ozlijede glavnih igrača Clippersa. Chris Paul slomio je kost u šaci. Još nisu poznati detalji koliko će izostati ali je izgubljen za seriju ali i ostatak doigravanja. Blake Griffin je također napustio utakmicu zbog ozljede i upitan je za petu utakmicu. Ovaj dvojac je i predvodio Clipperse, Paul sa 16 poena i 4 asistencije, Griffin sa 17 poena i 7 skokova.  U redovima Blazersa najbolji su bili Al-Farouq Aminu s 30 poena i 10 skokova, te C. J. McCollum s 19 poena. Odličan je bio i Mason Plumlee koji je imao samo 2 koša, ali 14 skokova i 10 asistencija. Serija se sada seli u Los Angeles.

Latest Posts

NE PROPUSTITE