Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi mijenjaju Thorntona za Landryja

Neslužbeno se doznaje da je trade u kojem æe New Orleans Hornetsi poslati Sacramento Kingsima 23-godišnjeg beka Marcusa Thorntona u zamjenu za Carla Landryja praktièki zakljuèen.

Službene potvrde tradea još uvijek nema, no govori se da æe Hornetsi uz Thorntona poslati Kingsima i odreðenu svotu novca. U kombinacijama za odlazak na zapadnu obalu u paketu s Thorntonom je navodno jedno vrijeme bilo i krilo David Andersen. Znakovito je kako sinoæ na prvoj utakmici Kingsa nakon All-Stara Landry nije nastupio.

Marcus Thornton se oèito nakon sjajne rookie sezone nije uklopio u filozofiju igre novog trenera Hornetsa, Montyja Williamsa, koji najveæu pažnju pridaje igri u obrani. Prosjeci od 7,8 koševa i 2,8 skokova u 16,2 minute igre su daleko od njegovih ostvarenja u rookie sezoni kada je prosjeèno bilježio 14,5 koševa i 2,9 skokova u samo 25,6 minuta prosjeèno na parketu.

27-godišnji Landry je ove sezone takoðer igrao lošije u Kingsima. Prošle sezone je nakon tradea iz Houston Rocketsa u 28 utakmica za Kingse u prosjeku bilježio 18,0 koševa i 6,5 skokova uz 52% šuta iz igre. Ove sezone su brojke znatno pale na sadašnjih 11,9 koševa i 4,8 skokova u tek 27,2 minute na parketu (37,6 minuta prosjeèno u Kingsima prošle sezone).

Latest Posts

NE PROPUSTITE