Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi, Netsi, Pacersi i Rocketsi razmijenili igraèe

Danas je u NBA svijetu došlo do razmjene igraèa u kojoj su sudjelovale èetiri ekipe, a razmijenjena su petorica igraèa, od kojih æe veæina imati važne uloge u svojim novim ekipama narednih sezona.

New Orleans Hornetsi doveli su odlièno krilo, Trevora Arizu koji bi trebao biti velika pomoæ Chrisu Paulu u pohodu na doigravanje. Ariza je prošle sezone igrao za Houston Rocketse koji su u ovoj razmjeni dobili mladog Courtneya Leeja.

Najviše igraèa dobili su Indiana Pacersi koji æe od sljedeæe sezone u svojim redovima imati mladog i talentiranog razigravaèa Darrena Collisona te iskusnog Jamesa Poseya iz New Orleansa. New Jersey Netsi su u zamjenu za Leeja dobili Troya Murphya iz Indiane koji bi im trebao pomoæi da sljedeæa sezona bude bolja od katastrofalne prethodne.

Uzbuðeni smo što smo pridodali Darrena (Collisona, op.a) našoj mladoj ekipi“, izjavio je èovjek zadužen za košarkaške operacije Pacersa, Larry Bird. “On je dinamièan razigravaè i vjerujemo kako æe biti kljuèan u razvoju tima kakvog navijaèi u Indiani zaslužuju.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE