Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi stavili svoj pick na tržište

Večeras nas očekuje ceremonija NBA drafta te, iako su nam prva tri izbora već poznata, priprema se mnoštvo uzbuđenja na samoj ceremoniji ali i zbog dosta zakulisnih radnji. Generalni menadžeri danas rade punom parom, pa ekipe koje imaju visoke pickove pokušavaju eventualnom razmjenom izgraditi što bolju poziciju za iduću sezonu.

Charlotte Hornetsi nude 22. izbor večeras bilo kojoj ekipi koja prihvati Jeremyja Lamba ili Spencera Hawesa pod svoj cap prostor. Hornetsi trebaju dodatni novac za potpisivanje prioriteta u free agency periodu.

Hornetsi su angažirali Lamba prošlog ljeta iz Oklahoma City Thundera, a onda potpisali produženje ugovora. Hawes je putem razmjene došao u Hornetse kao dio dogovora za Lancea Stephensona s Los Angeles Clippersima.

Na Zapadu, Phoenix Sunsi su pokušali izvojevati dogovor s Utah Jazzom za krilo Gordona Haywarda, ponudivši im Erica Bledsoea i lottery pick. Utah je bio često spominjana franšiza uslijed današnjeg tradea s Indianom, kada je u Colorado stigao George Hill u zamjenu za izbor s lutrije.

Sunsi još ne miruju, te se spominju kombinacije koje pored Bledsoea uključuju i Brandona Knighta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE